MEDICUS NATURA

artriflex

Predstavljamo Vam važnu medicinsku knjigu pod nazivom "Medicus Natura", jer svi znamo da je zdravlje najvažnije i da je dobro zdravlje osnova svega ostalog. Ova knjiga na stručan, a i na popularan način da bi svakom bila razumljiva, što je i bila namera autora knjige otkriva najnovija naučna saznanja i pozicionira se u najnovije polje medicine i farmacije. Do sada su bili poznati vitamini, minerali, oligoelementi, ali danas je pronađeno preko stotine sastojaka isto tako važnih kao što su vitamini, a zovu se bioflavonoidi, salvestroli, katehini, oligomerni proantocijanidi, silimarini, jednim imenom suplementi. Ova knjiga je potpuno nov prodor u novu oblast medicine i farmacije u najnovije naučne činjenice koje govore da su to najveća otkrića u medicini za poslednjih dvadeset pet godina, jer su otkrivena jedinjenja sa izuzetno moćnim dejstvom na zdravlje, a u smislu prevencije, lečenja i produženja životnog veka.

Knjiga "Medicus Natura" autora Dr Vesne Marinković Mičić sigurno otvara vrata i proširenje vidike u novu oblast medicine i pravi preokret u našem pogledu na ova prirodna jedinjenja. Knjiga na potpuno nov način, razumljivim jezikom za široku javnost daje izobilje konkretnih saveta, tako da predstavlja razumljiv informativni vodič kroz suplemente.

Knjiga "Medicus Natura" daje bezbedna uputstva u prevenciji i lečenju najčešćih bolesti, kao i u očuvanju zdravlja i vitalnosti produžavajući životni vek sa izuzetnom fizičkom i psihičkom formom što je želja svakog čoveka.