LASER
Dakle nada je realna - tradicija i moderna nauka zajedno

JEDINSTVENI LASERI - SAMO U VITALISU

Naša ekipa stručnjaka:
Inženjer Vladislav Mičić, dizajneri Petar i Boban Mičić i dr Vesna Marinković Mičić dali su veliki doprinos ovoj oblasti nauke i medicine sa svetski priznatim pronalscima i odobrenim patentima Multilasera za istovremenu stimulaciju većeg broja akupunkturnih tačaka i Multilaserom za jedinstvenu metodu lečenja mnogih bolesti.
Zahvaljujući fizičkim karakteristikama ovih lasera oni ostvaruju daleko bolje i brže efekte u lečenju..... Od monomlaznih lasera i plus istovremenom stimulacijom sa više lasera daju holistički efekat.
Multimlazni laseri obezbeđuju bezbolnu akupunkturu , istovremenom stimulacijom akupunkturnih tačaka za lečenje određene dijagnoze. Ovakva moderna terapija od izuzetnog je značaja za lečenje dece i rekonvalescenata, jer su to pacijenti koji bi nerado primali klasičnu iglo-terapiju zbog straha od igala, iscrpljenosti i bezbolnosti. Soft (meki) laseri potpuno bezbolno obezbeđuju najbolje efekte u stimulaciji akupunkturnih tačaka i lečenju bolesti kao i klasični tretmani akupunkture.
Monohromatska,koherentna svetlost uskog spektra dovodi u pravilan kod oscilovanja bolesno tkivo koje je zbog bolesti izašlo iz ravnoteže i pravilnog koda oscilovanja.
Ove efekte potvrđuju egzaktne činjenice laboratorijskih analiza krvi , lipida, holesterola , transaminaza i drugih markera. Povećava se odgovor organizma u jačanju imuniteta sa porastom gama globulina , prostaglandina, endorfina i drugih brojnih neurotransmitera u zavisnosti od početne dijagnoze i vrste tretmana.
Ovi laseri vraćaju elastičnost krvnim sudovima , takođe su idealni za lečenje kardiovaskularnih problema , proširenih vena i kapilara , stabilizaciji krvnog pritiska , stanjima posle cerebro vaskularnog inzulta ili infarkta srca , pomažu brzom zarastanju rana i ožiljaka , tako da se preporučuju posle hirurških intervencija za brzi oporavak i nestanak hematoma.
Preporučuju se za lečenje hroničnih upala , poput bronhitisa, upale sinusa , jajnika, prostate, gingivitisa, paradentoze, pareza i paraliza, sportskih povreda, uganuća, iščašenja , reumatizma, artritisa, artroza...Poboljšavaju cirkulaciju , smanjuju trombozu i jačaju imunitet.
U estetici očigledna poboljšanja već nakon prve terapije, jer zatežu kožu i prosvetljuju ten. Pomažu ubrzanom stvaranju kolagena i elastina, hijaluronske kiseline , time omogućavaju podmlađivanje kože ili održavanju dobrog zdravlja i lepog izgleda i sasvim zdravih osoba. Inženjer Vladislav Mičić i dizajneri Petar i Boban Mičić za ove patente dobili su brojna priznanja i nagrade.
Kao najprestižnije izdvajamo najveći svetski Sajam intelektualnih svojina u Ženevi gde je ovaj tim dobio zlatnu medalju u velikoj konkurenciji od više stotina učesnika iz celog sveta.
Ali sigurno najznačajnije od svega je to što su ovi laseri našli najveću primenu , a onda i zahvalnost i priznanje kod pacijenata koji su lečeni u Vitalis centru, jer zaista nema veće nagrade od uspeha u lečenju , zato bi ovakve lasere trebalo da imaju i druge klinike.

MULTILASERI

-PREDNOSTI-

  • *BEZBEDNOST
  • *EFIKASNOST-NAJEFIKASNIJI U LEČENjU
  • *JEDINSTVENOST
  • *KLINIČKI ISPITAN
  • *LABORATORIJSKI POTVRĐENO DELOVANjE
  • *PATENTIRANI
  • *VIŠESTRUKO NAGRAĐENI (DIPLOME, MEDALjE, SERTIFIKATI)
  • *VIŠE TIPOVA

Akupunktura

MODERNA AKUPUNKTURA
Od tradicionalnog
do savremenog
dalje

Aromapunktura

Aromaterapija je stara i poznata
metoda lečenja mirisima
eteričnih ulja.
dalje

Elektroakupunktura

Elektroakupunktura predstavlja
savremeni način lečenja
zasnovan na principima...
dalje

Igloterapija

Neiscrpna je lista bolesti
kod kojih akupunktura može da
olakša ili potpuno izleči...
dalje

Laser

SAMO U VITALISU
Jedinstveni, najmoderniji laseri
koji su specijalno zaštićeni...
dalje

Moksibustija

Moksibustija je stimulacija
akupunkturnih tačaka
povišenom temperaturom...
dalje

Beauty centar "Vitalis"

Mezoterapija
Fileri
dalje